Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract Din Mlădiţe De Caprifoi Negru 50 ml

Extract Din Mlădiţe De Caprifoi Negru 50 ml

Producator: PlantExtrakt
16.5 lei
In stocExtractul gemoterapic este obţinut din mlădiţe proaspete de * Caprifoi (Lonicera nigra), prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.* Plantă recoltată ecologic. Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
Recomandări principale:Aparat digestiv: ajută la restabilirea funcţionalităţii hepatice. Sistem respirator: ajută la ameliorarea simptomelor de tuse seacă şi de răguşeală.
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
în răguşeală, cu Suc de Ridiche neagră - Raphanus sativus. Recomandăm administrarea locală (badijonaj sau gargară) cu preparatul MIRA – apă de gură.;
în tuse seacă, cu Extract din muguri de Carpen - Carpinus betulus MG=D1 şi/sau Extract din muguri de Cais - Prunus armeniaca MG=D1.
Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 3 ori pe zi, înainte de mese.În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 2 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă.La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 3 ori pe zi, înainte de mese.1 ml=aprox. 25 de picăturiDurata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.

PRODUCATORI