Home Suplimente Naturale Stres si Somn Antistres, N140 60cps

Antistres, N140 60cps

Producator: Fares
29 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Descriere: Susține capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări. Contribuie la calmarea stresului psihic şi la îmbunătăţirea dispoziţiei în condiţiile unui stil de viaţă solicitant.

INGREDIENTE/CAPSULĂ: -extract uscat de Griffonia simplicifolia standardizat în min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mg-rădăcină de ginseng (Ginseng radix)-sunătoare (Hyperici herba)-passiflora (Passiflorae herba) 78 mg-măghiran (Majoranae herba)-ulei esenţial de lavandă (Lavandulae aetheroleum)-ulei esenţial de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum)-ulei esenţial de roiniţă (Melissae aetheroleum)-ulei esenţial de bergamot (Citri bergami aetheroleum) Griffonia simplicifolia este sursa naturală a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmiţător implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, şi care induce starea de bine şi bună dispoziţie fiind numit «substanţa fericirii». Rădăcina de ginseng este un renumit tonic, revigorant şi fortifiant al organismului. Îmbunătăţeşte adaptarea la stres crescând puterea de lucru şi concentrare. Ajută la menţinereacapacităţilor fizice şi mentale în cazul stărilor de oboseală şi slăbiciune.Sunătoarea, prin reducerea nivelului de stres psihic contribuie la echilibrarea balanţei emoţionale, ajutând şi la îmbunătăţirea semnificativă a stării generale şi totodată a calităţii somnului. Passiflora, numită şi floarea pasiunii este folosită datorită proprietăţilor calmante. Produce relaxarea organismului, reduce emotivitatea, favorizând instalarea unui somn odihnitor şi prelungind durata acestuia, fără să provoace dependenţă. Măghiranul, cunoscut mai mult ca şi condiment, produce un efect de liniştire asupra sistemului nervos vegetativ, dar şi de susţinere în caz de suprasolicitări şi stres. Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdusă în Europa în secolul XVII. Este eficientă în stările tensionale şi de iritabilitate, sau în caz de stres.Lavanda, cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru liniştirea stărilor de hiperexcitabilitate nervoasă, nelinişte şi tulburări ale somnului.Roiniţa reduce neliniştea şi stresul, îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea. Bergamotul, rudă cu portocalul, are o aromă deosebit de placută şi efect relaxant şi calmant.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII: -adaptogen, contribuie la optimizarea capacităţii organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări-tonic nervos-îmbunătăţeşte starea emoţională-stimulează atenţia şi concentrarea-induce stare de calm şi relaxare-îmbunătăţeşte calitatea somnului ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt Insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptulul că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenţează efectul barbituricelor.MOD DE ADMINISTRARE: Copii 10-16 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, între mese*.Copii peste 16 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*.A nu se administra mai târziu de ora 20.Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, larecomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 2 luni sau la nevoie. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.* între mese înseamnă ca administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.

ASOCIERI RECOMANDATE: -pentru o mai bună adaptare la stres şi obţinerea unei stări de calm şi relaxare se pot face cure alternative de câte 3 luni cu capsule Antistres -N140 şi capsule Confort emoţional – N135. Pe parcursul curei puteţi asocia ceai Relaxant, ceai Antistres, sau ceai Tonic nervos -N134.-în cazul  unor suprasolicitări de durată puteţi asocia la capsule Antistres -N140 capsule B Complex vitamine naturale -F172.Prezentare: 60 capsule a 390 mg.  

, ,
Adauga produsul in wislist
Antistres, N140 60cps
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI