Artrovit

Producator: Vitacare
26.96 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

 • necesar pentru buna funcționare a articulațiilor;
 • oferă o nutriție adecvată cartilajelor, înlăturând simptomele de rigiditate și mobilitate limitată, precum și durerile inflamatorii;
 • eficient în calmarea durerii și reducerea inflamațiilor în cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescențelor osoase;
 • ajută la regenerarea țesutului cartilaginos.

Compoziție:

 • Sulfat de glucozamina - 125 mg;
 • MSM (metilsulfonilmetan) - 83,5 mg;
 • Extract 5:1 de radacină de Ghimbir (Zingiber officinale) - 83,5 mg;
 • Extract 4:1 de Boswellia Serrata - 50 mg;
 • Siliciu - 17 mg;
 • Bor aminoacid - 33,5 mg;
 • Extract de Coada Calului (Equisetum arvense) - 7%;
 • Ingredinte inactive: gelatină și apă purificată.

ACŢIUNE:

ARTROVIT este un supliment eficient ce asigură un aport optim de substanțe nutritive necesare pentru buna funcționare a articulațiilor. Artrovit prin complexitatea formulei sale oferă o nutriție adecvată cartilajelor, înlăturând simptomele de rigiditate și mobilitate limitată, precum și durerile inflamatorii. Este eficient în calmarea durerii și reducerea inflamațiilor în cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescențelor osoase.

INDICAŢII:

Artovit este un supliment eficient ce asigură un aport optim de substanțe nutritive necesare pentru buna funcționare a articulațiilor. Cauza celor mai frecvente afecțiuni articulare este degradarea cartilajului ca urmare a proceselor degenerative apărute o dată cu înaintarea în vârstă sau inflamațiile locale foarte dureroase. Artrovit ajută la regenerarea țesutului cartilaginos prin conținutul său de glucozamin sulfat, MSM (metilsulfonilmetan) asociate eficient cu Siliciu. Aceste componente sunt esențiale pentru structura cartilajelor sănătoase. Siliciul din formulă este extras din Coada Calului (Equisetum arvense), plantă ale cărei tulpini sunt bogate în acid silicic și săruri de bioxid de siliciu. Extractul din Boswellia conţine principii active cu efect antiinflamator şi antiartritic, iar extractul de Ghimbir controlează răspunsul antiinflamator al organismului prin blocarea enzimelor implicate. Asocierea extractelor din ghimbir şi Boswellia Serrata s-a dovedit eficientă în calmarea durerii și reducerea inflamațiilor în cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice, excrescențelor osoase. Artrovit prin complexitatea formulei sale oferă o nutriție adecvată cartilajelor, înlăturând simptomele de rigiditate și mobilitate limitată, precum și durerile inflamatorii.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Artrovit este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, și se recomandă a se combina cu anticoagulante. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă x 3 /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Artrovit
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI