Borago Oil

Producator: Vitacare
16 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • adjuvant în tratarea artritei reumatoide cât și a eczemelor;
  • poate reduce sau preveni inflamația și uscăciunea pielii;
  • componentă importantă a programului de scădere în greutate;
  • sporește elasticitatea și micșorează permeabilitatea vaselor;
  • preîntâmpină formarea depunerilor de colesterol în interiorul arterelor.

Compoziție:

  • Ulei de Borago officinalis (Limba mielului) GLA ≥ 20% - 500 mg;
  • Excipienţi: gelatină, glicerină.

ACŢIUNE:

BORAGO OIL (Limba mielului) este utilizat cu succes ca și adjuvant în tratarea artritei reumatoide cât și a eczemelor, dermatitei seboreice sau alte afecțiuni ale pielii, putând reduce sau preveni inflamația și uscăciunea acesteia. Constituindu-se în suportul de sinteză al prostaglandinelor întărește sistemul imunitar, protejând organismul împotriva bolilor. De asemenea, intervine în menținerea balanței hormonale.

INDICAŢII:

Borago Oil conține o cantitate mare de acizi grași esențiali de tip GLA și este obţinut prin presarea la rece a semințelor plantei Borago officinalis (Limba mielului). Acizii grași polinesaturați sunt acizi organici cu rol foarte important în organism, dar care nu pot fi produși de către acesta, ci sunt sintetizați numai de plante. Datorită conținutului de vitamina E și acizi grași polinesaturați esențiali de tipul acizilor alfa și gama-linolenic în compoziția extractului, produsul Borago Oil menține nivelul optim al colesterolului, scade tensiunea arterială, reglează greutatea corporală, ameliorează simptomele premenstruale inclusiv mastalgia, îmbunătățește funcţionarea sistemului imunitar, menține echilibrul hormonal, și este recomandat și în neuropatia diabetica și dermatitele atopice. Borago Oil împiedică și deshidratarea țesuturilor și încetinește procesul de îmbătrânire. Rolul acizilor grași (GLA) este în creșterea normală a vaselor de sânge (sporind elasticitatea și micșorând permeabilitatea vaselor), dar și preîntâmpină formarea depunerilor de colesterol în interiorul arterelor. GLA este parte componentă importantă a programului de scădere în greutate. Datele științifice sugerează că acești nutrienți favorizează metabolismul grăsimilor, arzând astfel caloriile. Acizii grași din compoziția Borago Oil contribuie la asigurarea unui nivel constant de energie și păstrează senzația de sațietate mai mult timp. Vitaminele liposolubile (A, D, E și K) se absorb doar în “prezența” acizilor grași polinesaturați.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Borago Oil nu se recomandă în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor diagnosticate cu epilpsie și/sau schizofrenie și celor aflate sub medicație cu heparină. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 – 3 capsule /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 2 blistere, fiecare blister conţinând 15 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Borago Oil
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI