Home Mama si Copilul Ceaiuri Ceai de Paducel (frunze, flori)

Ceai de Paducel (frunze, flori)

Producator: Hofigal
2.45 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Compoziție: pulbere de frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum flore) – 0,64 g şi pulbere din fructe de păducel (Crataegi fructus) – 1,36 g.

Ceaiul de păducel, bogat în substanţe bioactive, are proprietăţi cardiotonice, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină la nivelul arterelor coronare, acţionează favorabil asupra muşchiului cardiac înlăturând tulburările coronariene subiective, ajută la reglarea şi normalizarea activităţii inimii, a tensiunii arteriale şi ameliorează tulburările de ritm cardiac; este un relaxant bun cu proprietăţi antioxidante. 
Se recomandă ca supliment alimentar în tulburări cardiace cu substrat nervos funcţional,   tulburări neurovegetative ale inimii (tulburări de ritm cardiac însoţite sau nu de palpitaţii şi de senzaţia de durere precordială), recuperare după infarct miocardic, eretism cardiac, stări de nelinişte, de frică, stări emotive, degenerări ale cordului şi scleroză coronariană la persoane în vârstă, ajută la diminuarea şi ameliorarea tulburărilor cardiace care însoţesc menopauza. 
La persoanele în vârstă de peste 50 ani folosirea ceaiului de păducel este utilă pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine la nivelul inimii şi pentru prevenirea acţiunii nocive a radicalilor liberi asupra cordului şi a vaselor de sânge.
De asemenea este recomandat şi copiilor care prezintă insuficienţă circulatorie secundară afecţiunilor de natură infecţioasă (în special în sindromul cardiovascular din bolile infecto-contagioase).

Mod de preparare: Ceaiul de păducel se prepară dintr-un plic x 2,0 g la 250 ml apă fierbinte prin infuzare timp de 10-15 minute. Infuzia se consumă caldă; se beau 2 căni în cursul unei zile - una în timpul zilei, cea de a doua seara, cu jumătate de oră înainte de culcare; se utilizează cel puţin 6 luni pe an.  
Pentru combaterea stărilor de insomnie, persoanele în vârstă şi cele cu emotivitate deosebită pot utiliza ceaiul de păducel cu regularitate, timp îndelungat (cel puţin 6 luni pe an).

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 2 g.

, ,
Adauga produsul in wislist
Ceai de Paducel (frunze, flori)
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI