Contour

Producator: Vitacare
29 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

 • reglează secreția estrogenilor și progesteronilor;
 • poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari;
 • poate preîntâmpina apariția vergeturilor în procesul de modificare a formei bustului.

Compoziție:

 • Pulbere din radacină de Angelica (Angelica sinensis) - 33,34 mg;
 • Pulbere din radacină de Schinel (Cnicus benedictus) - 100,00 mg;
 • Pulbere din radacină de Ignam (Dioscorea villosa) - 133,34 mg;
 • Pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) - 133,34 mg;
 • Pulbere de Algă Marină Brună (Fucus vesiculosus/Kelp) - 60,00 mg;
 • Pulbere de Talpa-gaștei (Leonurus cardiaca) - 32,00 mg;
 • Pulbere din semințe de Palmier pitic (Serenoa repens) - 233,34 mg;
 • Pulbere din semințe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum) - 146,66 mg;
 • Pulbere din frunze de Damiana (Turnera diffusa) - 33,34 mg;
 • L-Tirozina - 86,68 mg;
 • Excipienţi: magneziu stearat, celuloză microcristalină.

ACŢIUNE:

Produsul CONTOUR reprezintă alternativa nechirurgicală de accentuare a formei și fermității sănilor. CONTOUR poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari și poate preîntâmpina apariția vergeturilor în procesul de modificare a formei bustului.

INDICAŢII:

Produsul Contour stimulează dezvoltarea în mod natural a glandelor mamare și reglează secreţia estrogenilor şi progesteronilor datorită asocierii unice a unor plante medicinale recunoscute pentru efectele lor benefice. Schinduf (Trigonella foenum-graecum) – semințele acestei plante sunt bogate în principii active alcaloizi, saponozide flavonoizi, a căror acțiune se referă la reducerea nivelului colesterolului și trigliceridelor prin intensificarea utilizării lor pentru sinteza hormonilor sterolici. Semințele de Palmier pitic (Serenoa repens) conţin triacil gliceride și alcooli alifatici și este recomandat ca antiinflamator în afecţiunile genitale și pentru prevenirea atrofierii glandelor mamare. Chimen Dulce sau Fenicul (Foeniculum vulgare) ale cărui fructe conțin în special uleiuri volatile fiind recomandate în cazuri de insuficienţă hormonală în cazul femeilor. Damiana (Turnera diffusa) este o plantă originară din India, Mexic, America Centrală, din ale cărei frunze se extrage damianina - principiu activ cu efect tonic nervos și puternic afrodisiac. Damiana este un veritabil modulator în menținerea nivelurilor hormonale normale. L-Tirozina este un amino-acid natural important pentru buna funcţionare a glandei pituitare și glandei tiroide realizând astfel controlul sistemului endocrin. Radacina de Dioscorea villosa (Ignam) este o excelentă sursă de B-caroten și diosgenin - responsabili pentru dezvoltarea optima a sânilor. Fucus vesiculosus (alga marină brună) este o excelentă sursă de minerale extrasă din adâncurile mării, bogată în iod fiind recomandată pentru buna funcționare a glandei tiroide. Radacina de Angelica (Angelica sinensis) este bogată în uleiuri volatile și angelicină fiind recomandată în tratamentul simptomelor apărute la menopauză. Talpa-gaștei (Leonurus cardiaca), ale cărei semințe conțin heterozide cardiotonice și vitamina A și E, asigură elasticitatea țesutului glandular și a pielii. Schinelul (Cnicus benedictus) este un agent hormonal echilibrant pentru femei. Este un bun antibiotic și antiviral. Conține săruri de calciu, magneziu și potasiu. Acționează ca dezinfectant și antiseptic puternic. Tonifică și mobilizează. Produsul Contour asigură organismului acele elemente necesare unei bune funcționări și în special ajută la creșterea și remodelarea sânilor în mod natural, proces sigur și controlabil.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează copiilor mici. Produsul CONTOUR poate interacţiona cu anticoncepționalele. A nu se administra de către persoanele cu risc crescut de noduli mamari, celor cu afecţiuni ale inimii sau boli tiroidiene, persoanelor care suferă de diabet sau celor care urmează o terapie cu un inhibitor MAO. Este interzisă administrarea de către femeile gravide sau cele care alăptează. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 - 2 capsule /zi, în timpul mesei

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Contour
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI