Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract din Mlădiţe De Iarba Neagra 50 ml

Extract din Mlădiţe De Iarba Neagra 50 ml

Producator: PlantExtrakt
23 lei
In stocExtractul gemoterapic este obţinut din mlădiţe proaspete de *Iarbă neagră (Calluna vulgaris), prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.Conţine alcool etilic de cereale 33% vol.* Plantă recoltată ecologic.Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
Recomandări principale:Aparat urinar: poate reduce stările inflamatorii de la nivelul căilor urinare; ajută la eliminarea calculilor renali.
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
în stări inflamatorii de la nivelul căilor urinare, cu Extract din mlădiţe de Merişor - Vaccinium vitis idaea MG=D1- poate duce la scăderea riscului de recidivă;
în leucoree, cu Extract din muguri de Nuc - Juglans regia MG=D1 şi Extract din muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG=D1.
Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 1-2 ml, în puţină apă, de 3 ori pe zi, înainte de mese. La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 15 - 20 picături, în puţină apă, de 3 ori pe zi, înainte de mese.1 ml=aprox. 25 de picăturiÎn cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi, 2-3 ml, în puţină apă, înainte de masă.Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.
Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

PRODUCATORI