Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract Din Muguri De Arin Alb 50 ml

Extract Din Muguri De Arin Alb 50 ml

Producator: PlantExtrakt
25 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uriExtractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de *Arin alb (Alnus incana), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.Conţine alcool etilic de cereale 33% vol.* Plantă recoltată ecologic. Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
Recomandări principale:Aparat genital feminin: ajută la ameliorarea elasticităţii uterului;Efect particular: opreşte secreţia lactată (galactofug).
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
în afectări ale elasticităţii uterului, cu Extract din mlădiţe de Mur- Rubus fruticosus MG=D1, Extract din mlădiţe de Sequoia- Sequoia gigantea MG=D1 şi Extract din mlădiţe de Zmeur - Rubus idaeus MG=D1.
Obs:propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
Modul de administrare: Adulţi: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese. 1 ml=aprox. 25 de picăturiÎn cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi.Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.
Atenţionări:Contraindicat femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

, ,
Adauga produsul in wislist
Extract Din Muguri De Arin Alb 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI