Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract Din Muguri De Artar 50 ml

Extract Din Muguri De Artar 50 ml

Producator: PlantExtrakt
23 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uriExtractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de *Arţar (Acer campestre), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.* Plantă recoltată ecologic.Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
Recomandări principale:Tract digestiv: susţine buna funcţionare a vezicii biliare şi a căilor biliare, îmbunătăţeşte fluxul biliar;Sistem circulator: ajută la scăderea nivelului colesterolului şi a trigliceridelor;Sistem nervos: ajută la ameliorarea durerilor din nevralgii, a stărilor de neurastenie.
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
pentru îmbunătăţirea fluxului biliar, cu Extract din mlădiţe de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG=D1;
în cazul valorilor crescute ale colesterolului şi tensiunii arteriale, cu Extract din mlădiţe de Măslin - Olea europaea MG=D1;
în nevralgie facială sau intercostală cu Extract din muguri de Mesteacăn pufos - Betula pubescens MG=D1;
în neurastenie cu Extract din muguri de Smochin - Ficus carica MG=D1şi Extract din muguri de Tei argintiu -Tilia tomentosa MG=D1.
Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, 1-2 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă. 1 ml=aprox. 25 de picăturiDurata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.

, ,
Adauga produsul in wislist
Extract Din Muguri De Artar 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI