Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract Din Muguri De Castan Salbatic 50 ml

Extract Din Muguri De Castan Salbatic 50 ml

Producator: PlantExtrakt
25 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uriExtractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Castan sălbatic (Aesculus hippocastanum), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.Conţine alcool etilic de cereale 33% vol.
Recomandări principale:Sistem circulator: susţine starea de sănătate a venelor (varice, hemoroizi, stază şi congestie venoasă) şi a capilarelor (fragilitate capilară).
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
în afectări ale circulaţiei venoase (varice, hemoroizi), cu Extract din muguri de Castan comestibil - Castanea vesca MG=D1;
în hemoroizi, hipertensiune venoasă, în special femeilor cu tulburări circulatorii la menopauză, cu Extract din muguri de Scoruş - Sorbus domestica MG=D1.
Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
Modul de administrare: Adulţi: în general, câte 4-6 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese. 1 ml=aprox. 25 de picăturiÎn cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi.Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.

, ,
Adauga produsul in wislist
Extract Din Muguri De Castan Salbatic 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI