Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract Din Muguri De Platan 50 ml

Extract Din Muguri De Platan 50 ml

Producator: PlantExtrakt
23 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uriExtractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Platan (Platanus orientalis), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.
Recomandări principale:Piele: acţionează ca drenor al pielii, ajutând la ameliorarea inflamaţiilor pielii, în urticarie, acnee.
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
în caz de piele inelastică, fără strălucire, cu Extract din sevă de Mesteacăn – Betula linfa MG=D1;
în acnee juvenilă, cu Extract din muguri de Nuc – Juglans regia MG=D1, Extract din muguri de Porumbar – Prunus spinosa MG=D1şi Extract din muguri de Ulm – Ulmus campestris MG=D1.
Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
Modul de administrare:
Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 1-3 ori pe zi, înainte de mese.În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 2-3 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă.La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 1-3 ori pe zi, înainte de mese.1 ml=aprox. 25 de picăturiDurata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

, ,
Adauga produsul in wislist
Extract Din Muguri De Platan 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI