Home Suplimente Naturale Gemoderivate Extract Din Muguri De Porumbar 50 ml

Extract Din Muguri De Porumbar 50 ml

Producator: PlantExtrakt
23 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uriRecomandări principale:Tonic: fortifiant în stări astenice, în convalescenţe; ajută la creşterea poftei de mâncare;Sistem imunitar: ajută la corectarea dizarmoniilor de creştere;Ochi: ajută la ameliorarea nevralgiilor şi a spasmelor oculare.Alte beneficii: efect antispastic şi la nivel cardiac, pulmonar, muscular, genito-urinar.
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
la copiii cu tulburări de creştere, debilitate psiho-fizică, pentru stimularea poftei de mâncare, cu Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1şi Extract din mlădiţe de Măceş- Rosa canina MG=D1;
în cazul lipsei poftei de mâncare (anorexie), cu Extract din muguri de Mesteacăn pufos - Betula pubescens MG=D1;
la copii, pentru stimularea poftei de mâncare, cu Extract din muguri de Cătină - Hippophae rhamnoides MG=D1;
în convalescenţă postgripală, cu Extract din mlădiţe de Măceş - Rosa canina MG=D1;
în oboseală rapidă şi stări de epuizare, cu Extract din mlădiţe de Măceş - Rosa canina MG=D1 sau Extract din muguri de Cătină - Hippophae rhamnoides MG=D1şi Extract din muguri de Stejar - Quercus pedunculata MG=D1;
în acnee juvenilă, cu Extract din muguri de Nuc   Juglans regia MG=D1, Extract din muguri de Platan   Platanus orientalis MG=D1 şi Extract din muguri de Ulm - Ulmus campestris MG=D1.
Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 3 ml, în puţină apă, o data pe zi, înainte de masă.La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.La copii între 1 şi 2 ani: în general, 10 picături, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă.1 ml=aprox. 25 de picăturiDurata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.
Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

, ,
Adauga produsul in wislist
Extract Din Muguri De Porumbar 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI