Home Suplimente Naturale Sex Fitofibromstop Tinctura 50 ml

Fitofibromstop Tinctura 50 ml

Producator: Steaua Divina
21.8 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Compoziție: Coada șoricelului (Achillea millefolium), Lumanarica (Verbascum phlomoides), Piperul-bălții (Polygonum hydropiper), Trifoi-roșu (Trifolium pratense), Zmeur (Rubus idaeus), alcool etilic alimentar (min. 30% vol.), apă deionizata.

Acțiuni: Reglator al aparatului genital feminin, dezobstruant limfatic, hemostatic, uterotonic, antioxidant, antitumoral, vasoconstrictor, antiinflamator, astringent.

Indicații: Recomandată că adjuvant în: fibrom uterin, tulburări menstruale (dureri menstruale, meno-metroragii, dismenoree), hemoragii genitale, sindrom premenstrual ( congestia sânilor, dureri abdominale și lombare, irascibilitate etc. ), chisturi ovariene, fragilitate capilară, cancer uterin.

Precauții: Aplicarea pe piele a acestui ulei volatil poate produce o ușoară fotosensibilizare (apariția de erupții ale pielii după expunerea la lumina puternică).

Contraindicații: Afecțiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, sarcina, alăptare, afecțiuni hepatice grave, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Interacțiuni medicamentoase: Nu se administrează cu antibiotice și alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.

Precauții la de administare: Hipertensiune arterială, gastrită hiperacida, ulcer gastric și duodenal.

Mod de utilizare: Câte 30-40 picături de 3 ori pe zi, după masă, într-un pahar cu apă. Se recomandă a fi administrat în cure de 3 luni. Pentru un efect maxim se recomandă folosirea în asociere cu produsul Fitofibromstop capsule și Fitofibromstop amestec de plante pentru ceai.

, ,
Adauga produsul in wislist
Fitofibromstop Tinctura 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI