Hof Lipomin 40cpr

Producator: Hofigal
17 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: 1 comprimat acoperit conţine 305,00 mg extract de topinambur (Helianthi tuberosi tuber), 150,00 mg seminţe de in (Lini semen), 80,00 mg carbonat de calciu echivalent la 32 mg Ca2+, 75,00 mg oxid de magneziu echivalent la 45 mg Mg2+, 60,00 mg ulei de in, 40,00 mg extract concentrat de usturoi (Allii sativi bulbus), 40 mg suc de praz (Allii porri), 15,00 mg carbonat de potasiu echivalent la 8,5 mg K+ şi excipienţi (polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu, aerosil, hidroxipropilmetilceluloză, gumă arabică, glucon delta lactone, dovlecel – Cucurbita pepo -, talc) până la 820 mg.

Topinamburul conţine fitocomplexe de substanţe cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect în refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv şi detoxifierea colonului.
Uleiul de in conţine o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al  tranzitului intestinal. Conţine acizi nesaturaţi de tip Omega 3 şi Omega 6, cu rol binecunoscut în activitatea sistemului nervos central; conţine acid oleic, cu rol protector şi antioxidant pentru secreţia normală de testosteron, cu efect în buna funcţionare a prostatei. 
Prazul are în compoziţia sa fibre şi mucilagii cu rol în menţinerea unui tranzit intestinal normal, iar alliina şi allicina pe care le conţine au efect antihelmintic şi antibiotic; este sursă deosebită de microelemente.

Despre produs:
- are acțiune hipolipemiantă, hipocolesterolemiantă, de scădere a trigliceridelor serice; reglează raportul între colesterolul „bun” şi „rău” (HDL/LDL).
- asigură aportul de nutrienţi şi substanţe bioactive necesare echilibrării dietei în prevenirea şi combaterea aterosclerozei (inhibă îngroşarea şi indurarea peretelui arterial, împiedicând reducerea progresivă a lumenului şi pierderea elasticităţii vaselor arteriale); 
-  reechilibrarea stărilor de dislipidemie de diferite etiologii;
-  optimizarea nivelului colesterolului din organism; 
-  neutralizarea şi captarea de radicali liberi superoxidici;
-  inhibă reacţiile de formare a grăsimilor în organism şi depunerea acestora.
- este primul produs enzimatic recunoscut care rezolva colesterolul, trigliceridele, terciuirea, glicemia si nu are nici o toxicitate

Mod de administrare: A1 – 2 comprimate de 2 – 3 ori pe zi după mesele principale sau după recomandarea medicului. Produsul se administrează în cure prelungite (3 – 6 luni) sau chiar permanent.
Se poate asocia ca supliment în regimul igieno – dietetic în tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 40 comprimate acoperite (4 blistere, 10 comprimate acoperite/blister).

Produsul NU conține lactoză!

, ,
Adauga produsul in wislist
Hof Lipomin 40cpr
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI