Hormostim

Producator: Vitacare
16.48 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier;
  • poate atenua starea de oboseală, este eficient în cazul depresiilor;
  • este folosit ca adjuvant în cazul unor boli ca senilitatea și schizofrenia;
  • poate reduce nevoia de alcool și poate stabiliza controlul mental asupra poftei de dulce;
  • are un rol important în dezvoltarea inteligentei.

Compoziție:

  • Acid L-glutamic - 500 mg;
  • Excipienţi: amidon, silicagel micronizat.

ACŢIUNE:

HORMOSTIM are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Poate atenua starea de oboseală, fiind eficient în cazul depresiilor .

INDICAŢII:

HORMOSTIM este folosit ca adjuvant în cazul unor boli ca senilitatea și schizofrenia. Poate reduce nevoia de alcool și poate stabiliza controlul mental asupra poftei de mâncare. Hormostim este un acid glutamic, un aminoacid neurotransmițător excitator, care îmbunătățește funcționarea neuronilor din sistemul nervos central. Este transformat în glutamină sau acid gamma-aminobutiric, alți doi aminoacizi cu rol de neurotransmițător. Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor și grăsimilor, și ajută la transportarea potasiului. Creierul folosește acidul glutamic ca sursă de energie. Acidul glutamic are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Acesta are capacitatea de a colecta excesul de amoniac din organism, care poate inhiba creierului, convertindu-l în glutamină. Dat fiind faptul că glutamina produce o sporire considerabilă a nivelului de acid glutamic, un deficit al acesteia poate determina carența celui de-al doilea. Pe lângă faptul că are un rol important în dezvoltarea inteligenţei (ridicând chiar și coeficientul de inteligență al copiilor cu nevoi speciale), glutamina s-a dovedit utilă și în tratamentul împotriva alcoolismului. În ultimul timp a fost folosită cu rezultate bune în tratamentul unor boli ca senilitatea și schizofrenia, poate reduce senzația de oboseală, stabilizează controlul mental asupra poftei de dulce și poate influența pozitiv organismul în cazul depresiilor. Celulele intestinului subțire, celulele renale și cele ale sistemului imunitar sunt mari consumatoare de acid glutamic, pe care îl folosesc ca substrat energetic. Hormostimul se recomandă și în cazul sportivilor deoarece s-a constatat faptul că acidul glutamic previne catabolizarea masei musculare, amplifică sinteza proteică, mărește depozitele de glicogen, ajută la refacerea după efort și stimulează funcţia sistemului imunitar. În conditii de stres metabolic se constată o scădere a nivelului de glutamină plasmatică și implicit a nivelului de acid glutamic. În timpul antrenamentelor intense, mușchii eliberează glutamină în fluxul de sânge, producându-se o suprimare a rezervelor de glutamină cu pana la 35%. În această situaţie muşchii scheletici intră în stare catabolică, ceea ce înseamnă că proteinele musculare vor fi degradate (o explicație secundară a acestui proces este nevoia de a oferi acid glutamic celorlalte celule ale organismului).

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. În caz de supradozaj poate da dureri de cap și tulburări neurologice. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă /zi, dimineaţa

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conținând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Hormostim
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI