Izglobin

Producator: Vitacare
32.95 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

 • adjuvant în dieta persoanelor anemice;
 • furnizează un aport echilibrat de minerale și vitamine optim dozate necesare adulților, dar și adolescenților;
 • combinație unică de Fe, Cu, Zn,B6 și B12.

Compoziție:

 • Fier (50% DZR) - 9 mg;
 • Zinc (33% DZR) - 5 mg;
 • Cupru (25% DZR) - 0,75mg;
 • Vitamina B6 (50% DZR) - 1 mg;
 • Vitamina B12 (50% DZR) - 1 mcg;
 • Vitamina C (ascorbat de calciu) - 50 mg;
 • Acid folic (50% DZR) - 200 mcg;
 • Excipienţi: lactoză, celuloză, amidon din porumb, magneziu stearat.

ACŢIUNE:

IZGLOBIN este produsul perfect indicat ca și adjuvant în dieta persoanelor anemice, deoarece o singură capsulă însumează combinația unică şi optim dozată de Fe cu înaltă biodisponibilitate, Fe ,Cu, Zn, B6, B12, acid folic, alături de mineralele și vitaminele cele mai indicate.

INDICAŢII:

IZGLOBIN reprezintă un complex de Fier, Zinc, Cupru și vitamine asociate în mod natural astfel încât să completeze aportul nutritiv necesar organismului anemic. Anemia apare în urma unor pierderi majore de sânge (hemoragii externe sau interne, ulcere grave, metroragii post-chirurgicale sau post-sarcină), pierderi minore uneori indetectabile, sau în cazul bolilor care duc la distrugerea globulelor roșii (hemoliza). Alteori producerea globulelor roșii este deficitară, ca urmare a lipsei de fier (anemie hipocromă), sau de vitamine (anemie hipercromă). Scăderea numărului de globule roșii din sânge reduce cantitatea de oxigen transportată de acesta la țesuturi, producând tulburări generale (slăbiciune, oboseală, decolorarea tegumentelor). Fierul, zincul şi cuprul se regăsesc în componența unor proteine structurale ale organismului, cel mai important fiind fierul deoarece intră în componența hemoglobinei. Vitamina C alături de B6 şi B12 intensifică absorbția fierului la nivel intestinal, iar o bună absorbție a vitaminelor B este asigurată de acidul folic. Suplimentul nutritiv Izglobin se recomandă în special persoanelor anemice deoarece furnizează un aport echilibrat de minerale și vitamine optim dozate necesare adulților, dar și adolescenților.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Izglobin este un produs care poate fi recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, dar numai sub stricta observație a medicului. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulti: 1 capsulă x 1-2 /zi, timp de minim 3 luni

Copii: 1 capsulă /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Izglobin
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI