Home Suplimente Naturale Larvalbina - 40 capsule moi

Larvalbina - 40 capsule moi

Producator: Hofigal
38 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Ingrediente/capsulă (1200 mg): 400 mg ulei de Cătină (Hippophaë rhamnoides), 245 mg ulei din seminţe de In (Linum usitatissimum), 150 mg biomasă Spirulină (Spirulina platensis), 100 mg extract total din larve de trântor, tween 80 şi capsula (glicerină, gelatină, apă purificată).

„Extractul total din larve de trântor - sănătate, putere, longevitate” (N. Ilieşu, 1990) este un produs apicol special, cu o compoziţie complexă, asemănătoare lăptişorului de matcă, are un puternic efect revitalizant şi energizant; conţinutul bogat în proteine, glucide, lipide, săruri minerale, β-caroten, vitamine, pre-hormoni naturali, aminoacizi esenţiali liberi îi conferă multiple proprietăţi biologic active, utile pentru optimizarea funcţiilor organismului, a vitalităţii şi puterii lui regenerative.

Spirulina -„nutrient miracol, bogată în substanţe biologic active, esenţiale pentru organismul uman, este o sursă importantă de proteine, aminoacizi, vitamine, inclusiv beta-caroten, micro- şi macroelemente, acizi nucleici (ADN, ARN), necesară pentru reglarea şi echilibrarea principalelor funcţii metabolice şi imunologice ale organismului.

Uleiul de Cătinăreprezintă un complex polivitaminic ce asigură un aport optim de fitonutrienţi necesar dietei, în principal b-caroteni, vitamine liposolubile D, E, F, K, o serie de compuşi polifenolici, acizi graşi polinesaturaţi, aminoacizi liberi şi microelemente pentru susţinerea sănătăţii organismului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii prin întărirea sistemului imunitar.

Uleiul din seminţele de In, sursă directă de acizi graşi Omega-3 şi Omega-6 într-un raport optim (1:3), echilibrat. Aceşti acizi graşi sunt lipide esenţiale care fac parte integrantă din membranele celulare şi neuronale, fiind indispensabili organismului pentru procesul de biosinteză a lipidelor cerebrale şi reglarea unor procese majore ale sistemului nervos central.

 

Larvalbinaeste un produs uşor digerabil, care asigură completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate şi corectează deficienţele care apar odată cu vârsta (peste 30 ani) în special cele legate de sistemul imunitar;

- posedă proprietăţi biotrofice, energizante, vitalizante, tonifiante, psihotonice, antioxidante, benefice pentru toate vârstele;

- menţine sănătatea ţesuturilor, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular, restabileşte şi echilibrează funcţiile metabolice ale unor ţesuturi şi organe;

- este biostimulator, optimizează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte fertilitatea mai ales în cazul bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, intervine pozitiv în dinamica sexuală;

- influenţează pozitiv activitatea sistemului nervos şi menţine buna funcţionare a  creierului;

- ajută la îmbunătăţirea capacităţii de concentrare şi de memorare, mărind performanţele cognitive în perioadele de efort intelectual intens;

- susţine refacerea sistemului imunitar, crescând capacitatea de apărare naturală a organismului;

- încetineşte procesul de îmbătrânire precoce;

- contribuie la reglarea activităţii organelor interne;

- benefic în tulburările de nutriţie;

- acţiune benefică în tulburări ale ciclului menstrual şi ale menopauzei;

- asigură starea generală de bine.

 

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

În sarcină, perioada de alăptare şi copii până la 12 ani este necesară recomandarea specialistului.

Se recomandă prudenţă în cazul persoanelor cu posibile reacţii alergice la unul din componentele produsului.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

 

Instrucţiuni de utilizare:

câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi după mesele principale; dacă este necesar, doza poate fi mărită la 8 capsule pe zi.

Administrarea se face timp de 10 - 15 zile, cu o pauză de până la 7 zile, după care se poate relua; durata de administrare şi doza se face în funcţie de nevoi.

Fiind un produs revigorant, nu se administrează după orele 18,00.

Se evită supradozarea, pot să apară uşoare tulburări digestive.

La utilizarea produsului se recomandă şi un program de detoxifiere a organismului (de exemplu cu COMPLEX DETOXIFIANT NATURAL - comprimate).

 

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Prezentare: cutie cuflacon de polietilenă prevăzut cu dop cu sigiliu şi silicagel, conţinând 40 capsule moi şi recomandări de utilizare.

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare  înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici !

 

Produsul NU conţine lactoză !

, ,
Adauga produsul in wislist
Larvalbina - 40 capsule moi
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI