Home Frumusete Ochi Luteina

Luteina

Producator: Vitacare
28.95 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • ajută la creșterea acuității vizuale;
  • împiedică uscarea conjunctivei și a corneei;
  • ameliorează tulburările de vedere;
  • protejează ochii de acțiunea nocivă a altor radiații (computer, televizor etc.);
  • protejează pata galbenă împotriva radiațiilor UV și a radicalilor liberi de oxigen.

Compoziție:

  • Pulbere din extract de flori de gălbenele (Calendula officinalis) - 300 mg;
  • Excipienţi: dextrină.

ACŢIUNE:

LUTEINA protejează retina și cristalinul, ajută la creșterea acuității vizuale pe timp de noapte, poate împiedica uscarea conjunctivei și a corneei. LUTEINA vine în ajutorul persoanelor suferinde de probleme oculare oferind soluția complexă într-un singur produs tuturor celor care au nevoie de un ajutor natural pentru menținerea sănătății și acuității vizuale.

INDICAŢII:

Luteina este un antioxidant benefic pentru sănătatea ochilor, a epidermei și a sistemului cardiovascular. Luteina se află în concentrație mare în maculă, o zonă restrânsă a retinei și asigură protecție împotriva radicalilor liberi. Luteina joacă un rol important în protejarea sănătății ochilor. Luteina este prezentă în cea mai mare concentrație în gălbenele (Calendula officinalis). Multe studii științifice au arătat că luteina protejează pata galbenă împotriva radiațiilor UV și a radicalilor liberi de oxigen. Datorită acestor efecte, Luteina este asociată cu protecția împotriva degenerărilor maculare și a cataractei la persoanele în vârstă. Luteina se acumulează în două zone oculare: în pata galbenă a retinei (macula) și la nivelul cristalinului, participând la protejarea acestora. Este recomandată pentru prevenirea și în caz de cataractă, pentru contracararea efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete, în prevenția și tratarea aterosclerozei oculare și în general la tratarea tulburărilor de vedere. Luteina este un produs ce oferă o îngrijire complexă a sănătății ochilor dumneavoastră, protejându-i împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete, infraroșii și ale altor radiații (emise de televizor, computer etc.). De asemenea, crește acuitatea vizuală pe timp de noapte și ameliorează tulburările de vedere.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. În caz de supradozaj poate da depigmentare. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 - 3 capsule /zi, după mese

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Luteina
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI