Home Suplimente Naturale Articulatii,oase si muschi Mena Q7 Vitamina K2 Naturala 30cps

Mena Q7 Vitamina K2 Naturala 30cps

Producator: PlantExtrakt
32 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uriVitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscută pentru rolul său în procesul de coagulare a sângelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o altă vitamină K (menaquinona) ale cărei proprietăţi sunt,în principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile.
30 capsule de uz intern
Compoziţie/ capsulă: Vitamina K2 Mena Q7 (obţinută din Natto / soia fermentată biotehnologic) în ulei de Floarea soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), Colecalciferol 0,2 mg (echivalent la 5 mcg vitamina D3), ulei de In (Linum usitatissimum) 210 mg şi excipienţi (glicerină, gelatină, oxid negru de fier şi oxid roşu de fier).
Vitamina K2 naturală activează proteine cu rol în metabolismul calciului (osteocalcinul din oase și proteina MGP din artere și alte ţesuturi moi), iar vitamina D3 stimulează sinteza acestor proteine.
Recomandări:Legarea eficientă a calciului cu menţinerea sănătăţii oaselor Reducerea incidenţei afectării densităţii osoase
Cui recomandăm administrarea MenaQ7
Persoanelor care prezintă factori de risc:
pentru demineralizări osoase (în special femeilor la premenopauză şi menopauză)
copii în perioada de creştere
Persoanelor cu afectări la nivelul matricei osoase, pentru o utilizare eficientă a calciului în organism. Mod de administrare: adulţi şi copii peste 12 ani: se recomandă, în general, câte o capsulă o dată pe zi, administrată cu un pahar cu apă, in timpul mesei sau imediat dupa masa.
Atenţionări:Se recomandă avizul medicului la administrarea produsului în sarcină şi alăptare, în cazul celor care sunt sub tratament cu anticoagulante.
Propuneri de asocieri cu alte produse naturale Plantextrakt:
cure pentru profilaxia osteoporozei (femei şi bărbaţi peste 50 ani), cu Polygemma 9 femei 50+ / Polygemma 10 bărbaţi 50+, adiministrate dimineaţa şi seara;
în cazul fracturilor osoase, cu Extract din muguri de Brad- Abies pectinata MG=D1, Extract din muguri de Stejar – Quercus pedunculata MG=D1 şi Extract din muguri de Mesteacăn- Betula verrucosa MG=D1,  timp de  2 luni.

, ,
Adauga produsul in wislist
Mena Q7 Vitamina K2 Naturala 30cps
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI