Menocare

Producator: Vitacare
16.46 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • ajută la reducerea simptomelor asociate menopauzei;
  • ajută la eliminarea țesuturilor adipoase și la combaterea sterilității feminine;
  • este recomandată ca adjuvant în tratarea hipertensiunii arteriale, afecțiunilor intestinelor și stomacului, ale măduvei spinării, tremurului membrelor;
  • recomandată în stimularea menstruației, calmarea ciclurilor menstruale dureroase;
  • are proprietăți coleretice, antimicrobiene, antiinflamatoare.

Compoziție:

  • Pulbere din extract de Salvie (Salvia officinalis) - 100 mg;
  • Excipienţi: dextrină.

ACŢIUNE:

SALVIA conține principii cu efect estrogenic (asemănătoare hormonilor feminini), săruri minerale și vitamine, ajută la reducerea simptomelor asociate menopauzei (scurgeri sanguine abundente și a bufeurilor de căldură) cât și celor menstruale (menstrele dureroase, durată prea mare, prea abundente etc.). De asemenea, ajută la eliminarea țesuturilor adipoase și la combaterea sterilităţii feminine.

INDICAŢII:

Salvia are proprietăți coleretice, antimicrobiene, sedative, depurative, antitermice, expectorante, tonice, antiinflamatoare, antispastice, carminative, antiseptice, estrogene si astringente. Salvia este recomandată ca adjuvant în tratarea hipertensiunii arteriale, afecțiunilor intestinelor și stomacului, ale măduvei spinării, tremurului membrelor, inflamațiilor căilor respiratorii, oboselii fizice și psihice, nervozității, dar și în stimularea menstruaţiei, calmarea ciclurilor menstruale dureroase, reechilibrarea sistemului neuroendocrin, diabet, astenie, febră, stres, tonus sexual scăzut, afte, stomatite, ulcerații ale pielii, tuse, bronșită, abcese dentare, transpirație (în special nocturnă), obezitate, celulită.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Salvia nu se recomandă în cazul femeilor însărcinate. Supradozajul poate duce la iritații gastrointestinale și convulsii.Recomandăm și consult de specialitate înainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 – 3 capsule /zi, după mese, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Menocare
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI