Mentalplus

Producator: Vitacare
20.21 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • soluția ideală pentru îmbunătățirea circulației periferice sanguine, în special la nivelul creierului și al membrelor;
  • sporește tonusul și randamentul fizic al organismului;
  • este util pentru îmbunătățirea memoriei, stimularea capacității de concentrare, stimularea atenției;
  • marește acuitatea vizuală, înlătură astenia fizică și psihică, tonifică și revigorează organismul;
  • este contraindicat hipertensivilor.

Compoziție:

  • Extract de Ginseng Siberian (Eleuterococcus senticosus) - 37,5 mg;
  • Extract de Ginko Biloba 24.6% - 75 mg;
  • Zinc - 11,25 mg;
  • Magneziu - 75 mg;
  • 5-HTP - 7,5 mg.

ACŢIUNE:

MENTALPLUS, datorită principiilor active din compoziție, poate fi soluția ideală pentru îmbunătățirea circulaţiei periferice sanguine, în special la nivelul creierului și al membrelor. Contribuie eficient la creșterea capacităţii de memorare și concentrare, combaterea epuizării nervoase și a lipsei de energie, sporind tonusul și randamentul fizic al organismului.

INDICAŢII:

Mentalplus este o combinaţie specială de extracte de plante: Ginseng siberian, Ginkgo biloba, Griffonia simplicifolia, îmbunătățită cu minerale (magneziu, zinc). Echilibrul perfect dintre aceste elemente recomandă produsul în perioade cu efort fizic și activitate mentală intensă. 

Extract de Ginseng siberian (Eleuterococcus senticosus): Radacina este bogată în principii active printre care cele mai importante sunt glicozidele. Studii ale FDA indică extractul de Ginseng siberian ca tonic și revigorant în caz de: epuizare fizică și psihică, oboseală, scăderea capacității de lucru și concentrare, în convalescență deoarece are efecte imunostimulatoare. 

Extract de Ginkgo biloba: Frunzele conțin biflavone, taninuri, săruri minerale. Proprietățile terapeutice se referă la acțiunea neuroprotectoare în deficienţele circulatorii, în special în insuficiența cerebrală și periferică. OMS recomandă suplimentele de Ginkgo să nu lipsească din dieta de întreținere a persoanelor de vârsta a doua și a treia. 

Extract de Griffonia simpicifolia: Reprezintă sursa naturală a 5-HTP aminoacid, precursor al unor importanţi neurotransmițători: dopamină, serotonină, adrenalină, noradrenalină. Tratamentul insomniei cu 5HTP relevă capacitatea lui de a crește calitatea somnului. Mentalplus este util pentru îmbunătățirea memoriei, stimularea capacității de concentrare, stimularea atenţiei, mărește acuitatea vizuală, înlătură astenia fizică și psihică, tonifică și revigorează organismul.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Datorită faptului că are Ginseng siberian în compoziţie, Mentalplus este contraindicat hipertensivilor. Este interzisă asocierea produsului cu medicamente antidiabetice și anticoagulante. Mentalplus poate interacționa cu digoxina. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți: 1 - 3 capsule /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

Copii peste 12 ani: 1 capsulă /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni  

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conținând 10 capsule .

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Mentalplus
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI