Merisor

Producator: Vitacare
15.98 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • efecte benefice în infecțiile tractului urinar;
  • poate crește diureza și susține buna funcționare a aparatului urinar;
  • îmbunătățește funcția excretorie a rinichilor;
  • contribuie la menținerea sănătății tractului urinar;
  • poate avea proprietăți antioxidante, prin care apară organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Compoziție:

  • Extract din fructe de Merișor (Vaccinium vitis-idaea L) - 200 mg;
  • Excipienţi: amidon din porumb, micron silicagel.

ACŢIUNE:

Extractul de MERIȘOR prezintă efecte benefice în infecțiile tractului urinar, poate crește diureza și susține buna funcționare a aparatului urinar, îmbunătățește funcția excretorie a rinichilor, contribuie la menținerea sănătății tractului urinar, poate avea proprietăți antioxidante, prin care apară organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi.

INDICAŢII:

În fructele de Merișor se află o adevărată colecţie de substanțe cu efect antibiotic, extrem de eficiente în lupta cu infecțiile bacteriene de la nivelul vezicii urinare. Extractul de Merișor este un ajutor de nădejde al antibioticelor de sinteză, în tratarea cistitelor, inclusiv a celor recidivante. Merișoarele conţin zaharuri (4-7%), acizi citric, malic, benzoic (circa 2%), provitamina A, vitaminele B1, B2, C, tanin, vaccinin (un glucozid) și săruri minerale. Merișoarele au acțiune bactericidă (datorită acizilor benzoic și citric), diuretică, antiinflamatorie și antiinfecțioasă, fiind un dezinfectant urinar. Merișorul contribuie la menținerea sănătății tractului urinar, îmbunătățește funcția excretorie a rinichilor, susține funcţionarea corectă a aparatului urinar, ajută la diminuarea riscului de apariție a infecțiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite etc.), scade aderența microorganismelor patogene de pereții căilor urinare, ajutând la desprinderea bacteriilor Escherichia coli, scade senzațiile de usturime și prurit. Produsul Merișor, grație conţinutului din extract de merișor, ajută la prevenirea instalării bacteriilor patogene în pereții tractului urinar.

MERIȘOR conține un ingredient activ important – NutriCran (concentrat uscat din suc de merișor – Vaccinium macrocarpon) – care reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale, cu o influență benefică asupra funcționării tractului urinar.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Produsul Merișor nu se recomandă în timpul sarcinii, lactației, trebuie administrat cu precauții în litiază cu oxalați, în doze mari poate provoca diaree și crește nivelul de glucoza sanguin. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți: 1 - 3 capsule /zi, după mese, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

 

, ,
Adauga produsul in wislist
Merisor
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI