Mineralplus

Producator: Vitacare
16 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

 • ajută la prevenirea decalcifierilor și a fracturilor spontane;
 • benefic în creșterea rezistenței organismului la îmbolnăviri, combaterea anxietății, surmenajului și stresului;
 • adjuvantul optim în cazul deficiențelor de calciu, magneziu, zinc;
 • are efecte benefice asupra tenului, părului și unghiilor;
 • efecient în: osteoporoză, osteomalacie, spasmofilie, tetanie, hipoparatiroidoism şi boli nutriționale.

Compoziție:

 • Calciu - 334 mg;
 • Magneziu - 133 mg;
 • Zinc - 5 mg;
 • Vitamina D - 125 UI. 

ACŢIUNE:

MINERALPLUS, prin compoziția sa unică ajută la prevenirea decalcifierilor și a fracturilor spontane. Este benefic în creșterea rezistenței organismului la îmbolnăviri, combaterea anxietății, surmenajului și stresului. Este adjuvantul optim în cazul deficiențelor de calciu, magneziu, zinc: tetanie, spasmofilie, osteoporoză, osteomalacie, menopauză. Are efecte benefice asupra tenului, părului și unghiilor.

INDICAŢII:

Mineralplus este formula completă a celor mai importante minerale de care ai nevoie zilnic, pentru a rezista ritmului trepidant de viață. Calciul se regăsește în proporție de 99% în oase și dinți si îndeplinește mai multe roluri: ajută la fortifierea oaselor, coagularea sângelui, menținerea cantității de apă în organism, asigură echilibrul ionic și excitabilitatea sistemului muscular și nervos, fiind responsabil de reglarea permeabilității pereților celulari. 

Necesarul zilnic de Calciu:

 • 1-3 ani - 500 mg;
 • 4-10 ani - 800 mg;
 • 11-18 ani - 1200-1500 mg;
 • După vârsta de 19 ani - 1000 mg;
 • Sarcină, alăptare - 1500 mg;
 • Menopauză - 1500 mg. 

Magneziul este un element esențial care îndeplinește roluri importante în organism: este component a 300 de enzime (ex. hemoglobina), are efect anti-stres, împiedică apariția tromboflebitei, atenuează durerile premenstruale, eliberează căile respiratorii - astm, bronșită, un deficit de magneziu poate da dereglări de ritm cardiac, ajută la prevenirea complicațiilor în urma unui infarct miocardic și contribuie la menținerea echilibrului insulinei la diabetici.

Zincul (TONICUL IMUNITĂȚII) este cofactor enzimatic pentru 200 enzime, intră în structura membranelor celulare, este activator al sistemului imunitar, mărește asocierea proteinelor cu acizii nucleici, este implicat în reglarea secreției testosteronului și este un remediu eficient în tratamentul unor maladii autoimune (Boala Wilson).

Mineralplus reprezintă asocierea de Ca, Mg, Zn şi vitamina D, eficientă în: osteoporoză, osteomalacie, spasmofilie, tetanie, hipoparatiroidoism și boli nutriționale. Are efecte benefice și în tratamentul hipertrofiei beningne a prostatei, în creșterea imunității organismului, în afecțiuni ale pielii, părului și unghiilor. Este un produs recomandat în perioadele de efort fizic și psihic.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Mineralplus este contraindicat pacienților cu hipercalcemie. În cazul femeilor însărcinate sau celor care alăptează este strict indicată recomandarea medicului. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungata. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulţi: 1 - 3 capsule /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

Copii: 1 capsulă /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Mineralplus
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI