Muguri de pin - Gemoderivat

Producator: Hofigal
15.5 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză conţine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de pin.

Despre produs: 
Acţiune: remediu regenerator pentru sistemul osteo-articular, antiinflamator asupra tuturor cartilagiilor articulare, remineralizant; intervine asupra metabolismului protidic (corectează hipo- alfa 2, beta, gamma-globulinemia şi nivelul albuminelor) şi asupra metabolismului lipidelor şi lipoproteinelor (reduce nivelul colesterolului total şi a beta-lipoproteinelor).
Recomandări: în coxartroze, gonartroze, artroze vertebrale, reumatism cronic degenerativ, osteoporoză (post menopauză şi senilă), fracturi patologice şi întârzierea consolidării fracturilor; în lombalgii şi cervicartroze, hipocolesterolemiant în ateroscleroză.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 3 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale. 
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (în osteoartroze şi reumatism cronic degenerativ cu coacăzul negru, murul şi viţa de vie; în coxartroze cu coacăzul negru, viţa de vie şi mesteacănul pufos; în fracturi pe teren senil, osteoporoză postmenopauză cu murul şi măceşul; în lombalgii cu merişorul de munte; în osteoporoză senilă şi artroze cu murul; în fracturi patologice şi întârzierea consolidării fracturilor cu bradul alb etc.). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

, ,
Adauga produsul in wislist
Muguri de pin - Gemoderivat
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI