Muguri de stejar - Gemoderivat

Producator: Hofigal
14.5 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeţi de stejar. Conţine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: 
Acţiune: imunostimulatoare nespecifică şi stimulatoare poliendocrină (corectează activitatea secretorie corticosuprarenală, ovariană, testiculară), susţine reglarea funcţiei intestinale, normalizează valorile proteinelor serice, efect antisenescent, drenor universal.

Recomandări: insuficienţă corticosuprarenală, hipotensiune arterială, astenie de primăvară, astenie sexuală în andropauză şi menopauză, frigiditate, impotenţă, azoospermie, tulburări menstruale, atonie vaginală, senescenţă precoce, constipaţie, parodontoză, alergii, depresie.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale; în asocieri 1-2 monodoze de 1,5 ml o dată pe zi sau după recomandarea medicului. 
Preparatul diluat se ţine câteva secunde în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală, apoi se înghite treptat.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: în surmenaj fizic şi intelectual, stări de denutriţie cu porumbarul; în parodontoză cu pioree alveolo-dentară cu bradul şi mesteacănul pufos; în fragilitate capilară cu tendinţă de echimoze cu castanul sălbatic; în dismenoree cu zmeurul şi salcie-amenţi; în hiposuprarenalism cu hipotensiune arterială, alergii cu coacăzul etc. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

, ,
Adauga produsul in wislist
Muguri de stejar - Gemoderivat
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI