Nutricalm

Producator: Vitacare
31.95 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • ajută la înlăturarea stărilor de excitație cerebrală, asigurând un somn linistit;
  • poate crea o atmosferă de calm, de încredere în forțele proprii;
  • elimină neliniștile existențiale nefondate și reacțiile vegetative complexe asociate acestora;
  • are efecte benefice în ameliorarea oboselii mentale și în înlăturarea stresului psihic;
  • este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice și emoționale intense.

Compoziție:

  • Extract de Pasiflora (Passiflora caerulea) - 50 mg;
  • Lactat de magneziu - 240 mg;
  • Vitamina B6 (50% DZR) - 1 mg;
  • Excipienţi: magneziu stearat, malto dextrină, dioxid de siliciu, acid stearic, gelatină.

ACŢIUNE:

NUTRICALM ajută la înlăturarea stărilor de excitație cerebrală, asigurând un somn liniștit, profund și de calitate, fără efectele secundare ale medicamentelor soporifice (somnifere). De asemenea, poate crea o atmosferă de calm, de încredere în forțele proprii, putând elimina neliniștile existențiale nefondate și reacțiile vegetative complexe asociate acestora. NUTRICALM are efecte benefice în ameliorarea oboselii mentale și în înlăturarea stresului psihic.

INDICAŢII:

NUTRICALM prin conținutul de magneziu, vitamina B6 și extract de Passiflora este un produs special conceput pentru a ajuta la înlăturarea stresului. Magneziul reprezintă cel mai important mineral pentru buna funcţionare a sistemului nervos și muscular, iar vitamina B6 asigură o bună absorbție a magneziului în organism. Extactul de Passiflora, cunoscut și folosit din cele mai vechi timpuri, ajută la reducerea stresului și a anxietății generalizate. NUTRICALM este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice și emoționale intense, deoarece crește adaptarea organismului în condiții de stres și neliniște nejustificată. Grație compoziției sale, NUTRICALM este benefic pentru refacerea organismului după stări de astenie sau traume psihice și poate înlătura spasmele musculare dureroase. Luat seara înainte de culcare, NUTRICALM poate ajuta la combaterea insomniei favorizând un somn natural și liniştit.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nutricalm nu prezintă reacţii adverse. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 - 3 capsule /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conținând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Nutricalm
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI