Omegavit E

Producator: Vitacare
14.48 lei
In stoc
Parerea clientilor

1 review-uri

Beneficii:

  • contribuie la reglarea tensiunii arteriale;
  • previne ateroscleroza;
  • intervine în normalizarea colesterolemiei;
  • previne dismenoreea și mastodiniile din cursul menstruațiilor;
  • intervine pozitiv în metabolismul grăsimilor și ajută în tratarea eczemelor și artritei reumatoide.

Compoziție:

  • Ulei de Luminița de seară (Evening primrose) ( >9% GLA) - 500 mg;
  • Excipienţi: Vitamina E - 10 UI.

ACŢIUNE:

OMEGAVIT E contribuie la reglarea tensiunii arteriale, previne ateroscleroza, intervenind în normalizarea colesterolemiei, previne dismenoreea și mastodiniile din cursul menstruațiilor, intervine pozitiv în metabolismul grăsimilor și ajută în tratarea eczemelor și artritei reumatoide.

INDICAŢII:

Produsul Omegavit E reprezintă o sursă naturală de acizi grași polinesaturați. Evening Primrose Oil (EPO) este un ulei obținut prin presare la rece din semințele de Evening primrose (Luminița de seară), procedeu ce pastrează proprietățile naturale ale extractului. Semințele conțin până la 25% ulei gras bogat în acizi grași nesaturați, în special acid linoleic și acid gama-linolenic. Primul este un acid gras esențial, care nu poate fi sintetizat de organism, iar cel de al doilea determină sinteza prostaglandinelor, ambii acizi având un efect neutralizant al radicalilor liberi, dar și un efect puternic de împiedicare a formării acestora. Prostaglandinele au acțiune vasodilatatorie, inhibă reacțiile inflamatorii și activează formarea de limfocite T (celule deficitare în cazurile de eczeme atipice). Carența acestor acizi esențiali se datorează unui deficit alimentar sau scăderii activității enzimelor implicate în sinteza acidului arahidonic,manifestându-se sub formă de eriteme cutanate, eczeme, întârzieri de creștere, hipertensiune arterială, nervozitate. Printre proprietățile uleiului de Luminiță de seară se evidențiază: stimularea imunității și funcțiilor cerebrale, îmbunătățirea activității sistemului nervos, creșterea vitalității și rezistenței la stres, ameliorarea stărilor depresive în alcoolism, reducerea colesterolului. În plus, are efect protector asupra ficatului și rinichiului, reduce dezechilibrele hormonale la femei, ameliorează tulburările premenstruale (combate durerile și celelalte neplăceri), ameliorează tulburările de menopauză reducând bufeurile, ajută la buna funcționare a glandei tiroide, ajută la scăderea în greutate (grăbind arderea grăsimilor și reducând depozitele adipoase), ajută în diabet, menține elasticitatea și troficitatea pielii prevenind apariția ridurilor, încetinește procesul de îmbătrânire. Datorită tuturor acestor proprietăți, uleiul de Luminiță de seară ajută în cazurile de sistem imunitar slăbit, persoanele cu dezechilibre ale sistemului nervos, cu hipertensiune arterială, tromboze, hipercolesterolemie, ateroscleroză, scleroză multiplă, dismenoree, tulburări de menopauză, obezitate, diabet, eczeme atipice. Trebuie remarcat faptul că acizii grași nesaturați sunt foarte sensibili față de radicalii liberi și, de aceea, în paralel cu administrarea uleiului de Luminiță de seară se recomandă consumul de preparate antioxidante.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Omegavit E este contraindicat pacienţilor cu epilepsie și celor care sub medicație cu heparină. Recomandăm și consult de specialitate inainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă x 2 /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 2 blistere, fiecare blister conţinând 15 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Omegavit E
Adresa de email

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al produsului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Ioana 05.12.2018
Excelent
Sindrom premenstrual
Un supliment benefic pentru persoanele cu sindrom premenstrual. Regleaza organismul din punct de vedere hormonal

PRODUCATORI