Profemina

Producator: Vitacare
21.95 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • reprezintă o cale naturală de substituție fitoestrogenică;
  • utilă pentru a combate durerile menstruale;
  • previne apariția fibromului uterin;
  • reduce sau elimină simptomele tipice sindromului premenstual și efectele menopauzei cum ar fi: bufeuri, transpirație, dureri de cap, amețeli, palpitații, spasme uterine, iritabilitate, nervozitate, insomnie, depresie, vagin uscat, diaforeză;
  • efecte benefice în menținerea unor ovare sănătoase.

Compoziție:

  • Extract din radacină de Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) - 350 mg/cps*;
  • Excipienţi: amidon, silicagel micronizat.

ACŢIUNE:

Datorită extractului de Cimicifuga racemosa, produsul Profemina poate reprezenta o cale naturală de substituție fitoestrogenică având o acțiune similară estrogenului ovarian fără a prezenta riscurile terapiei hormonale alopate.

INDICAŢII:

Profemina este folosită pentru a combate durerile menstruale, durerile de naștere, durerile musculare, artrita și afecțiuni ale căilor respiratorii. Efectele benefice ale plantei Cimicifuga racemosa se datorează compoziției de fitoestrogeni, care au efect de echilibrare a nivelului de estrogen. Nu prezintă efecte adverse și în plus poate fi administrată și femeilor cu cancer uterin și de sân, boli determinate de creșterea numărului de estrogeni. S-a constatat că poate inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. Cimicifuga s-a dovedit a fi antidepresivă, combatând un simptom frecvent în menopauză. Cimicifuga Racemosa previne apariția fibromului uterin, reduce sau elimină simptomele tipice sindromului premenstual și efectele menopauzei cum ar fi: bufeuri, transpiraţie, dureri de cap, amețeli, palpitații, spasme uterine, iritabilitate, nervozitate, insomnie, depresie, vagin uscat, diaforeza. Pe lângă efectele de mai sus, studiile au arătat ca Profemina poate să mai aibă efecte benefice în menținerea unor ovare sănătoase, efecte antiasmatice, antifungale, antibacteriene și de protecție cardiovasculară în special în cazul femeilor la menopauză.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se recomandă asocierea de Profemina cu produse antihipertensive și produse ce au în compoziţie fier. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă /zi, la prânz sau seara

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Profemina
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI