Home Suplimente Naturale Ciuperci Terapeutice Reishi SE 188mg 100cps Vegetale

Reishi SE 188mg 100cps Vegetale

Producator: Secom
84.4 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri


Reishi este o ciuperca extrem de rara, cunoscuta in Extremul Orient pentru eficienta sa in reducerea simptomatologiei unei game variate de afectiuni. Reishi este clasificata ca prima ciuperca dintre cele considerate superioare in cea mai veche farmacopee chinezeasca a lui Seng Nong din anul 56 i.H., dar se crede ca asiaticii o foloseau cu multe secole inaintea acestei date. Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume fiind numita “ciuperca nemuririi, marele protector imunitar, spiritual si mental”. Cercetarile stiintifice din ultimele decenii au confirmat aceste aprecieri. Autoritatile japoneze au inclus ciuperca Reishi in lista oficiala de produse complementare antitumorale.

echilibrarea sistemului imunitar si a diviziunii celulare normale:»» reducerea formarii vaselor anormale la nivelul tesuturilor»» inducerea mortii programate a celulelor anormale pe calea reticulului endoplasmatic celular»» cresterea ratei de folosire a oxigenului celular (prin germaniu organic)»» stimularea celulelor NK, cresterea productiei de gama interferon si factorului de necroza tumorala (TNFα)»» reducerea invazivitatii celulelor anormale: scaderea expresiei metaloproteinazelor MMP2 si MMP9»» reducerea efectelor adverse ale chimio si radioterapiei asupra maduvei osoase hematogene»» activarea celulelor dendritice cu rol in imunitatea antimicrobiana la nivelul pielii si mucoaselor
imbunatatirea tonusului si vitalitatii celulare:»» cresterea energiei vitale (Qi) care sustine intregul organism»» reducerea emotivitatii, reglarea echilibrul acido-bazic (alcalinizant)»» stimularea selectiva a functiilor organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar (efect adaptogen)
detoxifierea si protectia hepatica: reducerea nivelului transaminazelor
stabilizarea peretelui mastocitelor reducand eliberarea histaminei circulante cu rol in mentinerea starilor alergice
cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
reducerea formarii trombilor prin mentinerea integritatii peretelui venos

, ,
Adauga produsul in wislist
Reishi SE 188mg 100cps Vegetale
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI