Home Suplimente Naturale Stres si Somn Tincturi Tinctura de valeriana - 50 ml

Tinctura de valeriana - 50 ml

Producator: Hofigal
13 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

 

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: rădăcină de valeriană (Valerianae radix) 20 g şi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie. 

Despre produs: Tinctura de valeriană are proprietăţi sedative, anxiolitice, antidepresive, spasmolitice, miorelaxante, hipotensive.
● produsul asigură un aport bogat de fitonutrienţi necesar pentru restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate prin acţiunea calmantă asupra sistemului nervos central; are proprietatea de a diminua stările de hiperexcitabilitate nervoasă şi anxietate, reglează tonusul muscular, induce un somn liniştit şi odihnitor, creşte rezistenţa faţă de stresul cotidian;
● este benefic în tulburări minore ale somnului (când există dificultatea de a adormi), nervozitate, iritabilitate, agitaţie psiho-motorie, tulburări cardiace pe fond nervos; 
● prin acţiunea sedativă asupra sistemului nervos vegetativ este eficace în vărsăturile datorate emoţiilor puternice sau fricii, pentru calmarea durerilor abdominale cauzate de contracţii gastrice sau intestinale spasmodice;
● manifestă acţiune favorabilă în pusee de hipertensiune arterială;
● benefic în perioada de premenopauză şi menopauză asociate cu tulburări vegetative, labilitate psihică, stări de insomnie; 
● în mod tradiţional se foloseşte pentru a reduce nervozitatea la adulţi şi copii, fiind util în caz de tulburări ale somnului şi stări spastice.  
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.
Nu produce dependenţă şi nu creează somnolenţă, stare de ameţeală şi obnubilare la trezirea din somn. 
Nu se recomandă în sarcină, perioada de alăptare, la persoane cu hipersensibilitate la valeriană, copii până la vârsta de 12 ani. 
Ca o măsură de precauţie, trebuie evitată administrarea concomitent cu alte preparate cu efect sedativ sau hipnotic, deoarece valeriana poate potenţa efectul altor preparate care deprimă sistemul nervos.
Se va evita administrarea înainte de conducerea unui vehicul şi la persoane a căror profesie impune performanţe psiho-motorii riguroase.
Nu se recomandă administrarea produsului în asociere cu consumul de alcool.

Mod de administrare: câte 10 picături diluate în 50ml apă, de 3 ori pe zi, după mese. În tulburările minore de somn câte 15 - 20 picături diluate în 50 ml apă, administrate cu jumătate de oră înainte de culcare (această administrare poate fi precedată de încă o doză similară în cursul serii în insomnia severă). 
După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

Forma de prezentare: flacoane de sticlă de 50 ml.

 

, ,
Adauga produsul in wislist
Tinctura de valeriana - 50 ml
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI