Ulcerocalm

Producator: Vitacare
14.96 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Beneficii:

  • principalul activ – vitamina U – antiulcer - ajută la regenerarea mucoasei lezate a stomacului, duodenului și intestinelor și poate opri sângerările
  • prin conținutul său bogat în fibre, este ușor purgativ și reduce balonarea;
  • neutralizează eficient acidul gastric;
  • datorită conținutului ridicat de fibre este benefic în constipație, are un ușor efect purgativ, reducând balonarea;
  • protejează organismul împotriva sângerărilor, având un rol important în coagularea sângelui.

Compoziție:

  • Pulbere din extract de Lucernă (Alfalfa/Medicago sativa) - 100 mg/cps*;
  • Excipienţi: dextrină.

ACŢIUNE:

Extractul de LUCERNĂ este un adjuvant important în ulcer gastric și duodenal. Vitamina U sau vitamina anti-ulcer, elementul activ al lucernei, ajutând la regenerarea mucoasei lezate a stomacului, duodenului și intestinelor și poate opri sângerările . LUCERNA are efect alcalinizant, anihilează hiperaciditatea gastrică. Prin conținutul său bogat în fibre, este ușor purgativ și reduce balonarea.

INDICAŢII:

Studiile științifice certifică faptul că Lucerna conține o cantitate mare de Beta-caroten, vitamina B, C, D, E ,K și minerale cum sunt potasiul, fierul, calciul și fosforul. Conține opt enzime esențiale unei digestii optime. Alfalfa poate fi administrată cu succes în caz de tulburări digestive acute și cronice. Este benefică în caz de balonare, ulcere și inapetenţă, deoarece conține vitamina U în mari cantitați. Este frecvent recomandată în caz de ulcer peptic (ulcerele peptice se pot dezvolta la nivelul esofagului, stomacului și intestinului), care apare atunci când membrana mucoasă iși pierde rezistenţa la efectele digestive ale sucului gastric, în zonele cu membrana mucoasă distrusă, se vor forma ulcerații. Proprietățile alcalinizante ale lucernei neutralizează eficient acidul gastric, ajută la reînnnoirea mucoasei lezate a stomacului și în general, a aparatului digestiv. Datorită conținutului ridicat de fibre este benefică în constipație, are un ușor efect purgativ, reduce balonarea. Lucerna poate fi și un laxativ eficient, un diuretic natural și un agent antipiretic. Facilitează absorbția și asimilarea carbohidraților, proteinelor, calciului, fierului și a altor oligoelemente. Extractul de lucernă este în mod special benefic pentru vârstnici, deoarece întărește sistemul imunitar și încetinește procesele de îmbătrânire. Se recomandă, de asemenea, în cistite și prostatite acute și cronice. Este benefică împotriva durerilor articulare și stimulează secreția laptelui. Vitamina K din compoziția lucernei, protejează organismul împotriva sângerărilor, are rol important în coagularea sângelui, diminuează pierderile sanguine mari din perioada ciclului menstrual. Persoanelor cu frecvente sângerări nazale (epistaxis) le este recomandat consumul de lucernă, datorită conținutului ridicat de vitamina K al acesteia. Uneori, scaunele diareice repetate pot indica o lipsă de vitamina K.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Deoarece conține mari cantități de vitamine liposolubile, care au efect cumulativ, se recomandă ca utilizarea preparatului să nu depășească 2-3 luni. Lucerna nu este recomandată în următoarele cazuri: sarcină (numai sub supraveghere medicala), la persoanele cu hipersensibilitate la aceasta plantă, la persoanele care suferă de: LES (lupus eritematos sistemic) sau alte colagenoze, la persoanele cu cancere estrogen-sensibile. Nu se recomandă utilizarea concomitentă cu anticoagulante (heparină, warfarina), antidiabetice (inclusiv insulina), estrogeni, contraceptive orale, diuretice, xenobiotice. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 - 3 capsule /zi, în timpul mesei

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Ulcerocalm
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI