Home Suplimente Naturale Antibiotice Naturale Ulei Esential De Oregano

Ulei Esential De Oregano

Producator: Vitacare
23.96 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

1 review-uri

Beneficii:

  • poate prezenta proprietăți antiseptice pulmonare, mucolitice și expectorante;
  • poate fi recomandat pentru eliminarea impurităților bronhiale;
  • un bun curățitor intestinal, cu efecte detoxifiante și antiseptice puternice;
  • util în infecții și paraziți intestinali;
  • recomandat în cazul bronșitelor medii însoțite de tuse ocazională;
  • ajută la eliminarea impurităților bronșice, calmant pentru tuse și ușurează respirația în special la copii.

Compoziție:

  • Ulei esențial de OREGANO (Origanum compactum) - 50.00 mg;
  • Excipienţi: Lecitină (non-GMO) - 450.00 mg.

ACŢIUNE:

Uleiul esențial de OREGANO poate prezenta proprietăți antiseptice pulmonare, mucolitice și expectorante. Poate fi recomandat pentru eliminarea impurităților bronhiale datorită principiilor active existente în componența sa.

INDICAŢII:

Oregano - ulei esențial este un antioxidant deosebit de puternic, cu acțiune antibacteriană, antiseptică, antispasmodică, carminativă, colagogă (favorizează evacuarea bilei în duoden), detoxifiantă. Oregano – ulei esențial este un bun curățitor intestinal, cu efecte detoxifiante și antiseptice puternice. Prin conținutul de oregano, este un bun adjuvant pentru digestie, fiind în același timp și un remediu bun în lupta contra agenților patogeni îngerați o dată cu alimentele. Oregano ne protejează de infecții și paraziți intestinali. Oregano are proprietăți terapeutice recunoscute, dintre care menționăm: tulburări gastro-intestinale, combaterea diareei, aerofagie, calmarea colicilor abdominali, renale, biliare. Poate fi folosit ca și adjuvant în gastrita cronică, în ulcerul gastro-duodenal, în afecţiuni hepatice și biliare. Supliment alimentar recomandat în cazul bronșitelor medii însoțite de tuse ocazională, pentru a restabili fluxul pulmonar. Prezintă proprietăți antiseptice pulmonare, mucolitice și expectorante, ajută la eliminarea impurităților bronhice, calmant pentru tuse și ușurarea respirației, în special la copii. Este eficient pentru stomatite, gingivite, aftoze bucale, ulcerații, arsuri, alopecii difuze, halena bucală. Poate fi un bun antibiotic natural, cu efecte antimicrobiene naturale fără inducerea de reacții adverse. Prezintă efecte deosebit de puternice asupra bacteriilor, virusurilor, ciupercilor și paraziţilor. Uleiul esențial de Oregano conține timol, carvacrol, camfen, limonen - substanțe cu proprietăți antioxidante. Carvacrolul sau cymophenolul - distruge nu numai microbii, ci și paraziții de tipul Giardia lamblia.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor cu ulcer gastro-duodenal și în cazul hipersensibilităţii la unul dintre principiile active. Evitați asocierea cu alte suplimente alimentare ce conțin uleiuri esențiale. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă x 3 /zi, după mesele principale, timp de maxim 10 zile și recomandate a se administra încă 2 luni după îndepărtarea simptomelor acute.

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

, ,
Adauga produsul in wislist
Ulei Esential De Oregano
Adresa de email

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al produsului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
loredana 03.01.2019
Excelent
Antibiotic natural
M-a ajutat foarte mult intr-o raceala puternica, de care nu reuseam sa scap! Am inteles ca actioneaza ca un antibiotic, doar ca e natural!

PRODUCATORI