Home Suplimente Naturale Uleiuri Ulei volatil de cimbru in miere de albine - monodoze

Ulei volatil de cimbru in miere de albine - monodoze

Producator: Hofigal
10.8 lei
In stoc
Parerea clientilor

0 review-uri

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 2,0 ml conţine ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum) în miere de albine, ulei de in şi ulei de cătină.

Acţiune: antiseptică generală (pulmonar, genito-urinar, intestinal), antispasmodică (acţiune eficientă în doze mici), balsamică, bronhodilatatoare, diuretică, expectorantă, de stimulare generală, vermifugă, de stimulare a leucocitozei în bolile infecţioase, uşor hipertensivă.

Recomandări: asigură aportul de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar regimului igieno-dietetic în: procese inflamatorii de cauze infecţioase ale arborelui traheo-bronşic şi alveolelor pulmonare,  recuperarea funcţională a plămânului în procese inflamatorii provocate de micoze; răceală, guturai, stări gripale şi simptomele asociate lor; adjuvant în tuse convulsivă; hipotensiune; tulburări digestive funcţionale în special balonare, fermentaţie intestinală, procese inflamatorii intestinale care afectează mai frecvent vârstele extreme (copiii şi vârstnicii) cauzate de virusuri, bacterii, paraziţi; atonie digestivă; giardia, viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); tulburări circulatorii, circulaţie periferică deficitară, oboseală, astenie psihică şi fizică, neurastenie.

Mod de administrare:
Adulţi: o monodoză de 2-3 ori pe zi, diluată în 50 ml de apă, pe stomacul gol cu 15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului. 
Copii  5 -12 ani: o monodoză  odată  pe zi, diluată în 50 ml apă sau la recomandarea medicului;                 
- pentru giardia, paraziţi intestinali (ascarizi, oxiuri) - o monodoză  de 2 ori pe zi pe stomacul gol cu o jumătate de oră înainte de masă, dimineaţa şi seara, în cure de minimum 7 zile.
Se vor respecta cu stricteţe dozele recomandate.

Forma de prezentare: cutie din carton conţinând 30 monodoze de 2,0 ml. 

, ,
Adauga produsul in wislist
Ulei volatil de cimbru in miere de albine - monodoze
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI