Sancol - 60 cps. moi

Producator: Hofigal
31.5 lei
Stoc 0
Parerea clientilor

0 review-uri

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o capsulă conţine 200 mg ulei de armurariu (Cardui oleum), 300 mg ulei de cătină (Hipopphae oleum), 100 mg ulei de peşte, 5,73 mg vitamina E (48% *DZR), 1,83 mg ulei volatil de salvie (Salviae aetheroleum), 1,22 mg ulei volatil de cimbru (Thymi vulgaris aetheroleum), 1,22 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum) şi excipienţi (gelatină, glicerină, apă purificată) până la 800 mg.
*DZR – doza zilnică recomandată

Despre produs: Produsul Sancol este realizat pe baza asocierii de uleiuri grase vegetale bogate în acizi graşi esenţiali omega 3, caroteni (beta-caroten, licopen), vitamine liposolubile (E, A, D, F, K), compuşi polifenolici, fitosteroli, lecitine, enzime, acizi triterpenici, lipoproteine. 
Întregul complex de structuri compatibile din formulă a dus la obţinerea unui produs natural util  suplimentării dietei, uşor asimilabil, cu rol depurativ eficient în procesele de eliminare a substanţelor dăunătoare organismului, cu proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare care intervin în blocarea metabolizării unor compuşi lipidici cu formare de prostaglandine şi leucotriene responsabile de apariţia proceselor inflamatorii, dar şi în inhibarea procesului de carcinogeneză, în protejarea şi regenerarea mucoasei tubului digestiv de la nivelul colonului;
- susţine sănătatea tubului digestiv în general şi a colonului în special; 
- inhibă declanşarea proceselor oxidative ce duc la apariţia unor tulburări funcţionale la nivelul colonului, conferă proprietăţi de regenerare a ţesutului sănătos;
- combate procesele inflamatorii prin blocarea căilor metabolice ale acidului arahidonic (inhibă acţiunea enzimelor ciclooxigenaza şi 5-lipoxigenaza);   
- îmbunătăţeşte dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros, inhibând dezvoltarea florei patogene.
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. 
În sarcină şi perioada de alăptare, la copii până la 7 ani este necesară recomandarea medicului.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de administrare: Adulţi: câte 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale. 
Copii peste 7 ani: câte 1 capsulă de 2 - 3 ori pe zi înainte de mesele principale.
Se administrează timp de 30 - 40 zile, în câte 3- 4 cure pe an; în tulburări de tranzit intestinal severe se recomandă asocierea cu produsul Comprilax.

Forma de prezentare: cutie cu flacon de polietilenă prevăzut cu dop cu sigiliu şi silicagel conţinând 60 capsule moi şi recomandări de utilizare.

, ,
Adauga produsul in wislist
Sancol - 60 cps. moi
Adresa de email

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

PRODUCATORI